Szállítási információk

A Webáruházban megrendelt összes termékre az alábbi szállítási információk vonatkoznak:

Szállítási információk

Szállítási díj
A webshopunkban rendelt termékek kiszállítása minden magyarországi címre INGYENES!

Szállítási határidő
Megrendelését már másnap feldolgozzuk és átadjuk szállító partnerünknek, amennyiben a megrendelt termékek raktáron vannak. A vállalt határidő 2-3 munkanap, Budapesten belül 1-2 munkanap. Ha a rendelt termékek bármelyike hiányozna és a szállítása több időt venne igénybe, telefonon értesítjük.

Szállítási cím
Magyarország egész területére kiszállítjuk termékeinket. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől. Ezt a pénztárban a számlázási adatok megadásánál jelezheti és megadhatja az eltérő szállítási címet. Ez az a cím, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában. Figyelem! A rendeléskor megadott szállítási címet utólag módosítani nem lehet!

Csomag átvétele
A megrendelt termékeket a számlán szereplő, ill. a kézbesítési címen lakó, felnőttkorú személy veheti át.

Szállító cég
Megrendelését a GLS segítségével juttatjuk el önhöz.

A szállító cég adatai:
GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.
A GLS ügyfélszolgálata és elérhetőségei:
Hétfőtől péntekig 7.00-18.00 óra között
Tel.: (+36 29) 88 66 70
Fax: (+36 29) 88 66 10
E-mail: [email protected]

Foglaljon időpontot online!


Foglaljon időpontot szemészeti vizsgálatainkra, ahol a látásproblémák mellett, a gyulladásos szembetegségek diagnosztizálásával, valamint annak kezelésével is foglalkozunk! Gyermek és felnőtt szemvizsgálatainkra várjuk minden régi és új páciensünket a belváros szívében, családias és szakértő környezetben.

A látásvizsgálat egy dioptria meghatározás gépi és manuális úton, szemüveg felírás céljából, ami nem tartalmaz javallatot/szakvéleményt/leletet.

A teljeskörű szemvizsgálat a látásvizsgálaton kívül tartalmaz még egy átfogó szakorvosi szűrést (pl.: kancsalság, színlátás, szemnyomás és szemfenék vizsgálatát), melynek eredményéről szakvélemény/lelet készül.

Loading...
Made with by: blank