Kontaktlencse betanítás

A Régiposta Optikában lehetőség van kontaktlencse illesztésre, kipróbálásra és a kontaktlencse viselésre és tisztításra vonatkozó betanításra is.


Optometrista szakembereink a páciens anamnézisének felvételét követően és a vizsgálati eredményeknek megfelelően, javasol megfelelő kontaktlencse típust. Ezután a kontaktlencse illesztő szakember a megfelelő típusú és paraméterű kontaktlencsével próbaillesztést végez, majd betanítja a pácienst a kontaktlencse helyes használatára és kezelési lépéseire.

A betanítás, egyéntől függően, eltérő időt vesz igénybe.

blank

A kontaktlencseviselés alapvető szabályai


  • Mindig mossa meg és törölje szárazra kezeit, mielőtt lencséit megérintené. Mielőtt lencséit kiveszi a tároló tokból, győződjön meg róla, hogy azokat az ápoló folyadék teljesen ellepi.
  • Ne használja a lencsét, ha a steril csomagolás sérült vagy nyitott. Ügyeljen arra, hogy a lencse felülete ne legyen összeragadva.
  • Mielőtt lencséjét behelyezné, bizonyosodjon meg róla, hogy a lencse nincs kifordulva. Helyezze mutatóujja hegyére, és ellenőrizze formáját.
  • Helyezze a lencsét mutatóujja hegyére és ugyanennek a kezének középső ujjával húzza le alsó szem- héját. A másik kéz mutató ujjával húzza fel a felső szemhéjat és óvatosan helyezze a lencsét a szemre. Engedje el először az alsó majd a felső szemhéjat, forgassa körbe szemét, hogy a levegő buborékok kimenjenek a kontaktlencse alól és pislogjon. Ismételje meg a folyamatot a másik szemen is.

A kontaktlencse betanítás díja: 15.000 Ft

Zsófia PéterZsófia Péter
15:42 22 Apr 21
Maximálisan elégedett vagyok mindennel, csak ajánlani tudom mindenkinek! Már a második szemüvegemet készíttettem itt, nem hiába. Szakértelem, profizmus, segítőkészség, türelem -akár a vizsgálatról, akár a szemüveg kiválasztásáról van szó. Nem is merném többet máshol csináltatni a szemüvegem, mert félnék, hogy nem kapom azt a minőséget!
Attila MolnárAttila Molnár
05:36 29 Feb 20
Értenek ahhoz, amit csinálnak, kedvesek, segítőkészek.
Hostess VesperHostess Vesper
12:05 28 Aug 19
Kedvesek, segítőkészek és türelmesek ;) bőség zavara...XD
Zsolt AntalZsolt Antal
11:38 28 Aug 19
Gyors kiszolgálás. Nagyon kedves a doktornő. A kedvenc helyem! Ajánlom őket!
Peter HorvathPeter Horvath
11:15 28 Aug 19
Széles választék, kedves volt mindenki és nagyon jók az árak, majdnem a felét fizettem egy hasonló optikához képest!
js_loader

Várjuk sok szeretettel optikánkban!

A Régiposta Optika családi vállalkozásként működik már 2014 júliusa óta a Belváros szívében, a Váci utca szomszédságában. Üzletünkben nem csak széles szemüveg márka kínálattal várunk minden kedves érdeklődőt, hanem teljeskörű szemészeti vizsgálattal is. Optikánkban látszerészeink segítenek a megfelelő szemüveg vagy kontaktlencse kiválasztásában és saját műhelyünkben testreszabottan készítjük el az Ön szeméhez illő lencséket.
blank

Foglaljon időpontot online!


Foglaljon időpontot szemészeti vizsgálatainkra, ahol a látásproblémák mellett, a gyulladásos szembetegségek diagnosztizálásával, valamint annak kezelésével is foglalkozunk! Gyermek és felnőtt szemvizsgálatainkra várjuk minden régi és új páciensünket a belváros szívében, családias és szakértő környezetben.

A látásvizsgálat egy dioptria meghatározás gépi és manuális úton, szemüveg felírás céljából, ami nem tartalmaz javallatot/szakvéleményt/leletet.

A teljeskörű szemvizsgálat a látásvizsgálaton kívül tartalmaz még egy átfogó szakorvosi szűrést (pl.: kancsalság, színlátás, szemnyomás és szemfenék vizsgálatát), melynek eredményéről szakvélemény/lelet készül.

Loading...
Made with by: blank