Hogyan válasszunk szemünknek megfelelő szemüveget?

Hogyan válasszunk szemünknek megfelelő szemüveget?

“Ez a szemüveg tetszik, megveszem” – halljuk nem egyszer a mondatot vagy akár mi magunk is kimondtuk már, majd 1-2 hét vagy hónap elteltével legszívesebben az ablakon hajítanánk ki a szemüveget, amit korábban oly nagy lelkesedéssel választottunk az üzletben.

Sokan esnek abba a hibába, hogy nem megfelelő szemüveget vásárolnak, ami sajnos a már meglévő szemproblémán nemhogy javítana, hanem még gyorsítja is a látás romlását.
Amikor szemüveget vásárolunk, két dologra kell odafigyelni: a keretre és a lencsére. Igen, nagyon egyértelműen hangzik, ám nem mindenki fordít gondot arra, hogy tájékoztatást nyújtson például arról, hogy egy adott típusú lencse nem passzol a számunkra tetsző keretbe.
A nem megfelelő szemüveg nem csak a látásunk további romlásához vezet, hanem más járulékos problémákat is okoz, mint például a fejfájás.

A legfontosabb, hogy mindig szakértő segítse szemüvegünk kiválasztását. Optikusaink és optometristáink valódi szakmai tudással felvértezve várják Önt, hogy mind esztétikai szempontból az arcunknak, mind a szemünknek megfelelő lencsével kompatibilis szemüvegkeretet válasszunk.

Forduljon hozzánk bizalommal és foglaljon időpontot online vagy telefonon.


Foglaljon időpontot online!


Foglaljon időpontot szemészeti vizsgálatainkra, ahol a látásproblémák mellett, a gyulladásos szembetegségek diagnosztizálásával, valamint annak kezelésével is foglalkozunk! Gyermek és felnőtt szemvizsgálatainkra várjuk minden régi és új páciensünket a belváros szívében, családias és szakértő környezetben.

A látásvizsgálat egy dioptria meghatározás gépi és manuális úton, szemüveg felírás céljából, ami nem tartalmaz javallatot/szakvéleményt/leletet.

A teljeskörű szemvizsgálat a látásvizsgálaton kívül tartalmaz még egy átfogó szakorvosi szűrést (pl.: kancsalság, színlátás, szemnyomás és szemfenék vizsgálatát), melynek eredményéről szakvélemény/lelet készül.

Loading...

Made with by: