CSAPATUNK

Dr. Csupity Magdolna

Orvosdoktori diplomát szereztem 1981-ben Szegeden. További képesítéseim:  -Szemészeti szakorvosi szakvizsga-1986 -Szemorvos kontaktológus diploma-1996 -Gyermekszemészeti szakvizsga-2004 Tagja vagyok a Magyar Szemorvos Társaságnak A Magyar Kontaktológusok Szövetségének A Magyar Gyermekszemészeti Társaságnak Magánorvosként dolgozom 1993 óta Baján a Help Magánklinikán. Budapesten a Régipósta Optikában 10 éve fogadom pácienseimet. Elkötelezett híve vagyok a szemész szakmai kollégium irányelveinek pontos betartásában. Hazai és nemzetközi továbbképzéseken veszek részt és vizsgálóeszközeim állandó fejlesztésére törekszem. Plasztikai sebész férjemmel a szem körüli bőrtumorok ellátásában is nagy gyakorlatot szerezünk. Angolul társalgási szinten, szerb-horvátul felső fokon beszélek.  És a hobbim?— A hivatásom.

Szenyéri Horváth Noémi

Szenyéri-Horváth Noémi vagyok optometrista-kontaktológus. Több, mint 10 éve dolgozom a szakmámban. 2012-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, később optikus végzettséggel is tovább képeztem magamat. Fontosnak tartom,hogy a hozzám érkező paciensek legmagasabb szintű ellátást kapják mind emberileg, mind szakmailag. Fontosnak látom,hogy személyre szabott szolgáltatásokkal, megoldásokkal lássam el a felmerülő igényeket. Várom/várlak szeretettel rendeléseimen a Régi Posta Optikában.  Végzettségek:  2012 - Semmelweis Egyetem optometrista-kontaktológus 2021 - Teljeskörű Optikai Oktatás -  optikus    Nyelvismeret:  angol középfok  Szakterületek: optometria ( teljeskörű látásvizsgálat fénytörési hibák korrekciója )  kontaktológia ( kontaktlencse vizsgálat,betanítás,szaktanácsadás )

Sasvári Kitti

Általános egészségügyi asszisztensként végeztem és ezen a területen is dolgozom 14 éve. Szeretek emberekkel foglalkozni, érdekel az optika szakmai része is, így szívesen választottam a Régiposta Optikát munkahelyemként, hogy kollégáimmal együtt segítsek a hozzánk betérőknek. Nagyon szívesen segítek a vevőknek az optimális és esztétikailag is hozzájuk illő keret választásban.

Farkas Dávid

Már egészen fiatalon elkezdett érdekelni a biológia, így a gimnáziumi tanulmányaimat is természettudományi szakon végeztem. Később sem csökkent ez a fajta lelkesedésem, viszont inkább a gyakorlatias részek passzoltak hozzám, így mindenképp olyan hivatást szerettem volna, amibe ez az oldalam is kiteljesedhet. A látszerészettel 2019-ben találkoztam először, viszont az elhivatottságom azóta is töretlen. A kedvenc részem a szakmán belül a különleges és vagány keretek válogatása, viszont ugyanúgy lázba tud hozni egy új és speciálisabb lencse csiszolása, illetve keretbe illesztése. „Hiszem, hogy minden szemüvegnek megvan a gazdája, csak idő és segítség kérdése...” Találjuk meg közösen!